Prijava na informativni dan za študij kozmetike 1. in 2. stopnje

Vabljeni, da se nam pridružite na informativnem dnevu za študija kozmetike 1. in 2. stopnje 16. 6. 2022 ob 17h.

Informativni dan bo potekal na daljavo. Nekaj dni pred dogodkom vam bomo poslali povezavo za pridružitev. Prosimo, da se za udeležbo prijavite. Veselimo se srečanja z vami!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Soglasje velja do preklica. Za odjavo od obveščanja nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Vaše podatke bomo obdelovali z največjo skrbnostjo in skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov. Z oddajo te prijavnice se strinjate, da prejete podatke lahko shranjujemo in obdelujemo z namenom avtomatizacije obveščanja, izbora ustreznih ciljnih skupin in za doseganje večje učinkovitosti obveščanja.

V kolikor nas želite obiskati tudi na šoli, vabljeni na individualni informativni dan.
Prijavite se vsaj 2 delovna dneva pred želenim terminom. Po oddaji prijave vas bomo kontaktirali za uskladitev termina ter vam v primeru, da vam bolj ustreza srečanje na daljavo, poslali povezavo.  >> Prijava na individualni informativni dan

Vpisi potekajo do 30. 9. 2022 preko pošte, e-pošte ali v referatu oddelka na Gerbičevi 53. Vabljeni!

Več o naših programih:

 

Zakaj sta visokošolska študija kozmetike 1. in 2. st. na VIST najboljša izbira?

 • Ker sta edina visokošolska študija kozmetike v Sloveniji!
 • Ker pri nas pridobite daleč največ znanja z različnih področij kozmetike in velnesa.
 • Ker imate pri nas daleč največ praktičnih vaj pod budnim očesom usposobljenih pedagogov.
 • Ker smo daleč najbolje opremljeni z aparaturami in profesionalnimi izdelki, delo pa poteka v 7 praktikumih za nego, masažo, pedikuro, manikuro. ličenje, analizo kože; fotostudiju, laboratorijih za kozmetologijo, aromaterapijo ...
 • Dodiplomski študij pokriva vsa področja kozmetike in praktičnega dela velnesa, omogoča veliko izbirnost predmetov/področij (kozmetična nega, pedikura in manikura, velnes, ličenje oz. maskiranje idr.)
 • Pridobite naziv Diplomirana kozmetičarka/Diplomiran kozmetik(VS) po končanem dodiplomskem študiju (7. raven izobrazbe).
 • Naše diplomantke delajo v najuglednejših kozmetičnih salonih, dermatoloških ambulantah, v dermato-estetskih ambulantah, v velnes centrih, v svetu mode, gledališča in filma, pri proizvodnji in prodaji kozmetičnih preparatov in naprav...
 • Študij lahko nadaljujete in znanja nadgrajujete na magistrskem študiju za naziv Magister/Magistrica kozmetike (8. raven izobrazbe).
 • Na magistrskem študiju pridobite dodatna, poglobljena in specialna znanja za načrtovanje in izvajanje visoko zahtevnih oz. najzahtevnejših, specialnih in kompleksnih postopkov kozmetične nege z naprednimi kozmetičnimi izdelki in napravami (kozmetična podpora pri bolezenskih stanjih kože, pred- in pooperativna kozmetična nega) za delo v timih z dermatologi, kirurgi itd.
 • Upoštevamo vaša predhodno pridobljena znanja, veščine in izkušnje.
 • Omogočamo tudi delni študij v akreditiranih modulih:
  Aromaterapija, Manikura in pedikura, Podjetništvo v kozmetiki, Refleksoterapija, Vizažistične tehnike in maskerstvo, Zdrav način življenja (Wellness)

 

 

Aktualno

Inštitut za kozmetiko

Specializirani smo za kvalitativno in kvantitativno in vivo vrednotenje parametrov kože, tako površine, epidermisa/stratum corneuma kot tudi dermisa, delno tudi subkutisa.

Več ...

Utrinki študija

Na šoli se vedno kaj zanimivega dogaja. Oglejte si utrinke študijev kozmetike 1. in 2. st., dogodkov in prostorov šole.

Več ...

Reference

Ukvarjamo se s številnimi zanimivimi tematikami s področja kože in vplivov nanjo, nege, pedikure, ličenja in maskiranja, velnesa ... Vabljeni k prebiranju naših znanstvenih objav, prispevkov v medijih ...

Več ...

Projekti in raziskave

Poleg izobraževalne dejavnosti se ukvarjamo z razvojem in raziskavami kože in vplivov nanjo. Izvajamo več raziskovalnih projektov, projekte za promocijo zdravja ter študentske projekte.

Več ...

Diplome

Prvi diplomanti so naš študij zaključili v l. 2010, leta 2016 smo obeležili 100. diplomo. Seznam vseh diplom programov kozmetika 1. in 2. st. najdete na spodnji povezavi.

Več ...

Sodelavci

Vas zanima kdo smo VIST? Seznam pedagogov in drugih sodelavcev Oddelka za kozmetiko najdete na spodnji povezavi.

Več ...

Aktualno

Sponzorji

VIST - Fakulteta za aplikativne vede / Faculty of applied sciences

VIST - Fakulteta za aplikativne vede
Cesta na Brdo 69
1000 Ljubljana

tel.: 01 283 17 00
fax: 01 283 17 01
e-mail: info@vist.si

DŠ: SI73023809
MŠ: 2288591000
TR: 3500 1000 1614 865

Politika zasebnosti

Oddelek za kozmetiko
Gerbičeva 53
Ljubljana

tel.: 01 283 17 00
fax: 01 283 17 01
e-mail: kozmetika@vist.si

instagramFB kozmetika

Oddelek za fotografijo
Litostrojska 44a
Ljubljana

tel.: 0590 12 509
gsm: 051 346 318
fax: 01 283 17 01
e-mail: fotografija@vist.si

Instagram FotografijaFB fotografija

Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si