Informativni dnevi za študij kozmetike

Želite več informacij o študiju pri nas? Se ne morete odločiti glede študija in imate še kup vprašanj? Pri nas ste vedno dobrodošli!

Vabljeni na informativni dan 18. 6. ob 17h na Tržaško 32 (2. nadstropje) v Ljubljani.

Na informativnem dnevu bomo predstavili visokošolska študija Kozmetika, 1. stopnja in Kozmetika, 2. stopnja, odgovorili na vaša vprašanja ter vas popeljali po prostorih. 

Lahko pa nas obiščete tudi na individualnem informativnem dnevu vsak dan med 10h in 15h na Gerbičevi 51a v Ljubljani, po predhodni prijavi z izpolnitvijo obrazca vsaj 2 delovna dni pred željenim obiskom. Po oddaji obrazca vas bomo kontaktirali za uskladitev termina.

>> Prijava na Individualni informativni dan

Vpisi potekajo do 30. 9. 2020. Vabljeni!

Več o naših programih:

 

Zakaj sta visokošolska študija kozmetike 1. in 2. st. na VIST najboljša izbira?

 • Ker sta edina visokošolska študija kozmetike v Sloveniji!
 • Ker pri nas pridobite daleč največ znanja z različnih področij kozmetike in velnesa.
 • Ker imate pri nas daleč največ praktičnih vaj pod budnim očesom usposobljenih pedagogov.
 • Ker smo daleč najbolje opremljeni z aparaturami in profesionalnimi izdelki, delo pa poteka v 7 praktikumih za nego, masažo, pedikuro, manikuro. ličenje, analizo kože; fotostudiju, laboratorijih za kozmetologijo, aromaterapijo ...
 • Dodiplomski študij pokriva vsa področja kozmetike in praktičnega dela velnesa, omogoča veliko izbirnost predmetov/področij (kozmetična nega, pedikura in manikura, velnes, ličenje oz. maskiranje idr.)
 • Pridobite naziv Diplomirana kozmetičarka/Diplomiran kozmetik(VS) po končanem dodiplomskem študiju (7. raven izobrazbe).
 • Naše diplomantke delajo v najuglednejših kozmetičnih salonih, dermatoloških ambulantah, v dermato-estetskih ambulantah, v velnes centrih, v svetu mode, gledališča in filma, pri proizvodnji in prodaji kozmetičnih preparatov in naprav...
 • Študij lahko nadaljujete in znanja nadgrajujete na magistrskem študiju za naziv Magister/Magistrica kozmetike (8. raven izobrazbe).
 • Na magistrskem študiju pridobite dodatna, poglobljena in specialna znanja za načrtovanje in izvajanje visoko zahtevnih oz. najzahtevnejših, specialnih in kompleksnih postopkov kozmetične nege z naprednimi kozmetičnimi izdelki in napravami (kozmetična podpora pri bolezenskih stanjih kože, pred- in pooperativna kozmetična nega) za delo v timih z dermatologi, kirurgi itd.
 • Upoštevamo vaša predhodno pridobljena znanja, veščine in izkušnje.
 • Omogočamo tudi delni študij v akreditiranih modulih:
  Aromaterapija, Manikura in pedikura, Podjetništvo v kozmetiki, Refleksoterapija, Vizažistične tehnike in maskerstvo, Zdrav način življenja (Wellness)

 

Lokacija informativnih dnevov

Informativni dnevi bodo na lokaciji VIST na Tržaški cesti 32 v Ljubljani, v 2. nadstropju stavbe F. Vhod je s Šestove ulice (nasproti rdeče stavbe v križišču s Tržaško). Stavba se nahaja na območju Ilirije d.d., za vratarnico, pred stavbo je javno parkirišče.

 • Avtobus: Najenostavnejši je dostop z mestnim avtobusom LPP proga št. 6, smer Dolgi most, postajališče Stan in dom (pred Ilirijo d.d.). Od tu greste nekaj korakov proti centru do križišča in zavijete levo na Šestovo ulico ter takoj nato še enkrat levo mimo vratarnice na območje Ilirije d.d. Za vratarnico zavijete desno proti stavbi F. V bližini potekata tudi LPP progi št. 1 in 14.
 • Z obvoznice: Izhod Ljubljana zahod, po Tržaški cesti do Ilirije, kjer v semaforiziranem križišču zavijete levo na Šestovo ulico, naprej kot opisano zgoraj.
 • Iz centra: Po Tržaški cesti do Ilirije, kjer v semaforiziranem križišču zavijete desno na Šestovo ulico, naprej kot opisano zgoraj.

Aktualno

Inštitut za kozmetiko

Specializirani smo za kvalitativno in kvantitativno in vivo vrednotenje parametrov kože, tako površine, epidermisa/stratum corneuma kot tudi dermisa, delno tudi subkutisa.

Več ...

Utrinki študija

Na šoli se vedno kaj zanimivega dogaja. Oglejte si utrinke študijev kozmetike 1. in 2. st., dogodkov in prostorov šole.

Več ...

Reference

Ukvarjamo se s številnimi zanimivimi tematikami s področja kože in vplivov nanjo, nege, pedikure, ličenja in maskiranja, velnesa ... Vabljeni k prebiranju naših znanstvenih objav, prispevkov v medijih ...

Več ...

Projekti in raziskave

Poleg izobraževalne dejavnosti se ukvarjamo z razvojem in raziskavami kože in vplivov nanjo. Izvajamo več raziskovalnih projektov, projekte za promocijo zdravja ter študentske projekte.

Več ...

Diplome

Prvi diplomanti so naš študij zaključili v l. 2010, leta 2016 smo obeležili 100. diplomo. Seznam vseh diplom programov kozmetika 1. in 2. st. najdete na spodnji povezavi.

Več ...

Sodelavci

Vas zanima kdo smo VIST? Seznam pedagogov in drugih sodelavcev Oddelka za kozmetiko najdete na spodnji povezavi.

Več ...

Aktualno

Sponzorji

Visoka šola za storitve

Visoka šola za storitve
Cesta na Brdo 69
1000 Ljubljana

tel.: 01 283 17 00
fax: 01 283 17 01
e-mail: info@vist.si

DŠ: SI73023809
MŠ: 2288591000
TR: 3500 1000 1614 865 

Oddelek za kozmetiko
Gerbičeva 51a
Ljubljana

tel.: 01 283 17 00
fax: 01 283 17 01
e-mail: kozmetika@vist.si

instagramFB kozmetika

Oddelek za fotografijo
Litostrojska 44a
Ljubljana

tel.: 0590 12 509
gsm: 051 346 318
fax: 01 283 17 01
e-mail: fotografija@vist.si

Instagram FotografijaFB fotografija

Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si