Ekskluzivni osvežitveni tečaj anatomije noge, kože in nohtov

Datum: 17.12.2020

Lokacija: 9h-13h, izvedba na daljavo

Izkoristite čas za izpopolnjevanje in postanite še bolj usposobljeni in konkurenčni!

Pridružite se nam na tretji ponovitvi izredno uspešnega tečaja! 

Tečaj je namenjen vsem, ki se ukvarjate s pedikuro in želite osvežiti in poglobiti temeljna znanja iz anatomije noge, kože in nohtov na nogah, potrebna za bolj kakovostno praktično izvajanje pedikure ter lažje nadgrajevanje znanj o bolezenskih in nebolezenskih spremembah nog, kar je pomembno za kakovostno pedikuro zahtevnejših problemov.

Tako se bomo na tečaju denimo naučili, zakaj se nohtna plošča cepi vedno samo na dve plasti; da je proniranim stopalom zaradi porušenih stopalih lokov pogosto pridružena deformacija hallux valgus; da se bolečine na stopalih pojavljajo iz različnih vzrokov, ne samo zaradi kurjih očes; da zaradi drugačne strukture ni vedno smiselno uporabljati istih izdelkov za nego kože stopal in nego nohtov ter mnoge druge uporabne teoretične osnove, ki vam bodo v pomoč pri praktičnem delu!
 
Tečaj bo izveden v živo preko interneta, z možnostjo večkratnega naknadnega ogleda v določenem času. Gradivo vam bomo vnaprej poslali po pošti.
Na koncu izpopolnjevanja se lahko odločite tudi za opravljanje izpita in pridobite certifikat VIST. Izpit bo izveden naknadno, ko bodo zdravstvene razmere v državi to omogočale, ali na daljavo.

Vsebina

  • Splošna anatomija – orientacijske ravnine, gibi v sklepih
  • Anatomija noge – mišično, vezivno tkivo
  • Anatomija in fiziologija kože – zgradba in funkcija kože, strukturne razlike kože na podplatih in drugod po telesu…
  • Anatomija in fiziologija nohtov – zgradba in funkcija nohtnih struktur
  • Pomen poznavanja navedenih vsebin za ugotavljanje stanja ter načrtovanje in izvajanje pedikure

Izpopolnjevanje vodi

Tečaj bo izvedla diplomirana kozmetičarka Gaja Udovič, strokovnjakinja za pedikuro, zaposlena na Oddelku za kozmetiko VIST.

Izkušnje s področja kozmetične nege in pedikure je pridobivala že med študijem kozmetike na VIST-u, kot demonstratorka pomagala pri pedagoških procesih, projektih in raziskavah ter se vedno bolj usmerjala v pedikuro. Tudi diplomirala je z raziskovalno zahtevno diplomo s področja pedikure. Je med najbolj aktivnimi članicami Ožje delovne skupine za pedikuro in predsednica Komisije za uvrščanje izvajalcev in nosilcev pedikerske dejavnosti na javni seznam. Je tudi strokovni vodja priprave kataloga sprememb nog. Odlično povezuje teoretična in praktična znanja, ki jih podaja študentkam kozmetike na VIST-u in v programih Zavoda AI. Zaključuje magistrski študij kozmetike. Za dosedanje izvedene tečaje je prejela same odlične ocene!

Izvedba izpopolnjevanja

Izpopolnjevanje obsega 5 pedagoških ur in bo potekalo 17.12.2020 od 9h-13h v živo preko spleta. Navodila za vzpostavitev povezave vam bomo poslali 15.12., 16.12. pa vam bomo na voljo za poskusno povezavo preko spleta.

Cena izpopolnjevanja

Redna cena: 150 EUR + DDV  

Cene s popusti:

Teoretični izpit (neobvezno): 30 EUR + DDV

Cena izpopolnjevanja vključuje:

  • gradivo (prezentacijo, uporabljeno za predavanje)
  • potrdilo o udeležbi
  • potrdilo VIST o opravljenem preizkusu znanja, če se zanj odločite in ga opravite.

Prijave in informacije

Dodatne informacije po telefonu na št. 01 283 1700 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., prijave pa s spodnjo e-prijavnico ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Sponzorji

Visoka šola za storitve

Visoka šola za storitve
Cesta na Brdo 69
1000 Ljubljana

tel.: 01 283 17 00
fax: 01 283 17 01
e-mail: info@vist.si

DŠ: SI73023809
MŠ: 2288591000
TR: 3500 1000 1614 865

Politika zasebnosti

Oddelek za kozmetiko
Gerbičeva 51a
Ljubljana

tel.: 01 283 17 00
fax: 01 283 17 01
e-mail: kozmetika@vist.si

instagramFB kozmetika

Oddelek za fotografijo
Litostrojska 44a
Ljubljana

tel.: 0590 12 509
gsm: 051 346 318
fax: 01 283 17 01
e-mail: fotografija@vist.si

Instagram FotografijaFB fotografija

Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si