Visoka šola za storitve > Vpisi

Informativne prijave
  Vas zanimajo naši študiji in si želite več informacij ter brezplačno brošuro o študijih? Izpolnite informativno prijavo in si zagotovite informacije o študiju ter redno obveščanje v zvezi z vpisi. S tem le pridobite - brez kakršnih koli obvez!


Željeni program:

Način študija:


Ime in priimek*:


Podjetje:


Naslov*:


Kraj in poštna številka*:


E-mail*:


GSM:

Vaša izobrazba oz. šola, ki jo obiskujete:

V kateri ustanovi ste pridobili vašo izobrazbo?

Vaše opombe:

Strinjam se, da me obveščate o študijih, novostih in aktivnostih VIST preko e-pošte*

Strinjam se, da me kontaktirate tudi preko SMS/GSM

 

Soglasje velja do preklica. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s klikom na povezavo za odjavo v spodnjem delu elektronske pošte ali nam pišete na info@vist.si. Vaše podatke bomo obdelovali z največjo skrbnostjo in skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov. Z oddajo te prijavnice se strinjate, da prejete podatke lahko shranjujemo in obdelujemo z namenom avtomatizacije obveščanja, izbora ustreznih ciljnih skupin in za doseganje večje učinkovitosti obveščanja. S potrditvijo te prijave izražate strinjanje, da podatke posredujemo uveljavljeni platformi MailerLite, ki jo uporabljamo izključno za potrebe našega obveščanja, skladno s predpisi varovanja podatkov.

 
Vpisi v naše programe
 


KOZMETIKA
dodiplomski
in magistrski študij
in
FOTOGRAFIJA
dodiplomski študij

Za študijsko leto 2018/19 potekajo prijave za vpis v redni in izredni študij. Vpisi bodo potekali od 5.3.2018 do zapolnitve prostih mest.

Če se želite vpisati na študij oz. vas študij zanima, izpolnite informativno prijavo. Z izpolnjeno informativno prijavo vas vodimo kot kandidata za vpis in vas bomo obveščali o vseh nadaljnih postopkih za vpis. Za dodatne informacije smo vam na voljo vsak delavnik 8h-15h na tel. 01 283 1700.

Prijavni roki:
1. prijavni rok: od 6.2.2018 do 4.3.2018
2. prijavni rok: od 5.3.2018 do 25.6.2018
3. prijavni rok: od 26.6.2018 do 31.8.2018
4. prijavni rok: od 1.9.2018 do 30.9.2018

Vpisi

Vpisi bodo potekali v referatih Oddelka za kozmetiko (Gerbičeva 51a,  Lj.) ter Oddelka za fotografjo (Litostrojska 44a, Lj.) od 6.3.2017 dalje do zapolnitve prostih mest.

Pred vpisom se morate obvezno prijaviti prek eVŠ do zaključka posameznega prijavnega roka in nam do zakljucka roka posredovati zahtevane dokumente.
>>portal eVŠ
>>informativna prijava

Preizkus nadarjenosti - fotografija
Za vpis v študij fotografije je potrebno opraviti tudi preizkus nadarjenosti. Kandidati ob vpisu ali naknadno po pošti predložite portfolio s svojimi deli ter kratek življenjepis. >>več

Dodatne informacije o vpisih
Vpis je mogoč tudi s prehodom iz drugega sorodnega dodiplomskega programa.

V izpopolnjevanja (vseživljenjsko izobraževanje) se lahko vpiše vsakdo, ki izpolnjuje kriterij za vpis v visokošolski študijski program in opravlja dejavnost v stroki.

V magistrski študij KOZMETIKA se lahko vpiše, kdor je opravil najmanj visokošolski oz. univerzitetni študij s področja kozmetike, medicine, zdravstva, fizioterapije, naravoslovja, velnesa, športa ipd. diferencialne izpite iz manjkajocih vsebin predhodnega študija.

 
Informativni dnevi:

Kozmetika, 1. in 2. st.:
20.9. ob 17h
na Tržaški 32, Lj.>>več

Fotografija, 1. st.:
20.9. ob 17h
na Litostrojski 44a, Lj.>> več

Lahko nas obišcete tudi na individualnem informativnem dnevu. >> rezervacija termina

Izpolnite informativno prijavo in si zagotovite obveščanje o študiju in postopkih za vpis.

 

 

Copyright © Visoka šola za storitve (info@vist.si) - izdelava Zavod AI (info@zai.si) - zadnja sprememba: 07.09.2018