Ekskluzivna izpopolnjevanja

Želite izpopolnjevati svoja znanja na najvišjem kakovostnem nivoju, preverjati svojo usposobljenost in izboljšati svoje konkurenčne prednosti?

Za vas pripravljamo ekskluzivna izpopolnjevanja s področja kozmetike in velnesa – kozmetične nege, pedikure, kozmetologije ipd. na najvišji strokovni ravni, kakršnih v Sloveniji še ni bilo!

Za to smo se odločili, ker smo opazili pomanjkanje strokovno poglobljenih krajših izobraževanj, ki bi dejansko omogočala kvalitetno usposabljanje, saj v ponudbi številnih drugih izvajalcev prevladujejo kratka, relativno površna izobraževanja, ki jih pogosto izvajajo ne dovolj strokovno usposobljeni izvajalci, določene zahtevnejše vsebine pa se sploh ne obravnavajo. Mi pa vam kot visokošolska in raziskovalna ustanova s področja kozmetike in velnesa ponujamo prav to, česar doslej ni bilo: pomembne vsebine, visoko strokovno kakovost, preverjanje in potrjevanje znanja in usposobljenosti!

Aktualna izpopolnjevanja

  • 27

    sep.

    2022

    Temeljna znanja za praktično izvajanje pedikure - IZVEDBA V ŽIVO
    Že četrtič bomo izvedli ekskluzivni tečaj, ki je namenjen pedikerkam/pedikerjem, ki želijo osvežiti in poglobiti temeljna znanja iz anatomije noge, kože in nohtov na nogah, potrebna za bolj kakovostno praktično izvajanje pedikure ter lažje nadgrajevanje znanj o bolezenskih in nebolezenskih spremembah nog, kar je pomembno za obravnavo zahtevnejših problemov.

Aktualno

Inštitut za kozmetiko

Specializirani smo za kvalitativno in kvantitativno in vivo vrednotenje parametrov kože, tako površine, epidermisa/stratum corneuma kot tudi dermisa, delno tudi subkutisa.

Več ...

Utrinki študija

Na šoli se vedno kaj zanimivega dogaja. Oglejte si utrinke študijev kozmetike 1. in 2. st., dogodkov in prostorov šole.

Več ...

Reference

Ukvarjamo se s številnimi zanimivimi tematikami s področja kože in vplivov nanjo, nege, pedikure, ličenja in maskiranja, velnesa ... Vabljeni k prebiranju naših znanstvenih objav, prispevkov v medijih ...

Več ...

Projekti in raziskave

Poleg izobraževalne dejavnosti se ukvarjamo z razvojem in raziskavami kože in vplivov nanjo. Izvajamo več raziskovalnih projektov, projekte za promocijo zdravja ter študentske projekte.

Več ...

Diplome

Prvi diplomanti so naš študij zaključili v l. 2010, leta 2016 smo obeležili 100. diplomo. Seznam vseh diplom programov kozmetika 1. in 2. st. najdete na spodnji povezavi.

Več ...

Sodelavci

Vas zanima kdo smo VIST? Seznam pedagogov in drugih sodelavcev Oddelka za kozmetiko najdete na spodnji povezavi.

Več ...

Sponzorji

VIST - Fakulteta za aplikativne vede / Faculty of applied sciences

VIST - Fakulteta za aplikativne vede
Cesta na Brdo 69
1000 Ljubljana

tel.: 01 283 17 00
fax: 01 283 17 01
e-mail: info@vist.si

DŠ: SI73023809
MŠ: 2288591000
TR: 3500 1000 1614 865

BIC/SWIFT koda: BFKKSI22

Politika zasebnosti

Oddelek za kozmetiko
Gerbičeva 53
Ljubljana

tel.: 01 283 17 00
fax: 01 283 17 01
e-mail: kozmetika@vist.si

instagramFB kozmetika

Oddelek za fotografijo
Litostrojska 44a
Ljubljana

tel.: 0590 12 509
gsm: 051 346 318
fax: 01 283 17 01
e-mail: fotografija@vist.si

Instagram FotografijaFB fotografija

Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si