Želite več informacij o študiju pri nas? 
Se ne morete odločiti glede študija in imate še kup vprašanj? Pri nas ste vedno dobrodošli! Vabljeni na redne ter individualne informativne dneve naših visokošolskih študijev.

Informativni dan za študija kozmetike

Informativni dan za študija kozmetike 1. in 2. stopnje bo 18. 6. ob 17h na Tržaški 32 (2. nadstropje) v Ljubljani.

Na informativnem dnevu bomo predstavili visokošolska študija Kozmetika, 1. stopnja in Kozmetika, 2. stopnja, odgovorili na vaša vprašanja ter vas popeljali po prostorih. 

Informativni dan za študij fotografije

Informativni dan bo 18. 6. ob 17h na Oddelku za fotografijo VIST, Litostrojska 44a, Ljubljana

Na informativnem dnevu bomo predstavili študij fotografije, vas popeljali po profesionalno opremljenih studiih in temnicah, lahko pa se boste spoznali z vrhunskimi fotografi in predavatelji ter s študenti, ki vam bodo na voljo za kakršnakoli vprašanja.

Individualni informativni dan

Vabljeni na individualne informativne dneve naših visokošolskih študijev, na katerih vam bomo dogovorili na vaša vprašanja. V času epidemije se bomo povezali kar na daljavo. 

Prijavite se vsaj 2 delovna dni pred želenim terminom. Po oddaji prijave vas bomo kontaktirali za uskladitev termina ter vam poslali povezavo za srečanje na daljavo. >> Prijava na individualni informativni dan

Prijavnica na individualni informativni dan

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Soglasje velja do preklica. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s klikom na povezavo za odjavo v spodnjem delu elektronske pošte ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Vaše podatke bomo obdelovali z največjo skrbnostjo in skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov. Z oddajo te prijavnice se strinjate, da prejete podatke lahko shranjujemo in obdelujemo z namenom avtomatizacije obveščanja, izbora ustreznih ciljnih skupin in za doseganje večje učinkovitosti obveščanja. S potrditvijo te prijave izražate strinjanje, da podatke posredujemo uveljavljeni platformi MailerLite, ki jo uporabljamo izključno za potrebe našega obveščanja, skladno s predpisi varovanja podatkov.

Študij kozmetike

Vabljeni v edini dodiplomski in magistrski študij kozmetike in postanite vrhunsko usposobljeni strokovnjak na področju kozmetike in velnesa! Študija dajeta največ znanja na tem področju.

Več o oddelku za kozmetiko

Študij fotografije

Vabljeni v edini celoviti visokošolski študij fotografije in postanite vrhunski ustvarjalec v vizualnem svetu. Študij je raznolik in širok, sega od starih fotografskih tehnik do sodobnih multimedijskih aplikacij.

Več o oddelku za fotografijo

Aktualno

Visoka šola za storitve

Visoka šola za storitve
Cesta na Brdo 69
1000 Ljubljana

tel.: 01 283 17 00
fax: 01 283 17 01
e-mail: info@vist.si

DŠ: SI73023809
MŠ: 2288591000
TR: 3500 1000 1614 865 

Oddelek za kozmetiko
Gerbičeva 51a
Ljubljana

tel.: 01 283 17 00
fax: 01 283 17 01
e-mail: kozmetika@vist.si

instagramFB kozmetika

Oddelek za fotografijo
Litostrojska 44a
Ljubljana

tel.: 0590 12 509
gsm: 051 346 318
fax: 01 283 17 01
e-mail: fotografija@vist.si

Instagram FotografijaFB fotografija

Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si