Visoka šola za storitve > Kako do nas

Kako do nas
 


Dekanat in Oddelek za kozmetiko

Dekanat, referat in praktikumi Oddelka za kozmetiko

Prostori dekanata, referat in praktikumi Oddelka za kozmetiko so na Gerbičevi 51a v Ljubljani (zemljevid spodaj).

Avtobus: Najenostavnejši je dostop z mestnim avtobusom LPP proga št. 1, smer Mestni Log, postajališče Gerbičeva (postajališče je na Jadranski ulici). Od tu greste nekaj korakov do prvega semaforja, zavijete desno na Gerbičevo. Po cca. 50 m (za blokom z Mercatorjevo trgovino oz. pred Študentskim servisom) zavijete levo proti Dijaškemu domu Vič; VIST je v stavbi na levi, dekanat in referat sta v 1. nadstropju.
Možen je tudi dostop z LPP progo št. 6 do Ilirije in peš (cca 5 minut) po Jadranski ulici do drugega semaforja (preko Gradaščice), kjer zavijete desno na Gerbičevo, naprej kot opisano zgoraj.

Z obvoznice: Izhod Ljubljana zahod, po Tržaški cesti do Ilirije, kjer v semaforiziranem križišču zavijete desno na Jadransko ulico, naprej kot opisano zgoraj.

Iz centra: Po Tržaški cesti do Ilirije, kjer v semaforiziranem križišču zavijete levo na Jadransko ulico, naprej kot opisano zgoraj.

Predavalnice in laboratoriji (Tržaška 32)

Predavalnice in laboratoriji Oddelka za kozmetiko se nahajajo na Tržaški cesti 32 v Ljubljani, na območju Ilirije d.d., v 2. nadstropju stavbe F. Vhod je s Šestove ulice (nasproti rdeče stavbe Avbreht&Zajc, pred zdravstvenim domom Vič). Stavba je za vratarnico, pred stavbo je javno parkirišče.

Avtobus: Najenostavnejši je dostop z mestnim avtobusom LPP proga št. 6, smer Dolgi most, postajališče Stan in dom (pred Ilirijo d.d.). Od tu greste nekaj korakov proti centru do križišča in zavijete levo na Šestovo ulico ter takoj nato še enkrat levo mimo vratarnice na območje Ilirije d.d. Za vratarnico zavijete desno proti stavbi F. V bližini potekata tudi LPP progi št. 1 in 14.

Z obvoznice: Izhod Ljubljana zahod, po Tržaški cesti do Ilirije, kjer v semaforiziranem križišču zavijete levo na Šestovo ulico, naprej kot opisano zgoraj.

Iz centra: Po Tržaški cesti do Ilirije, kjer v semaforiziranem križišču zavijete desno na Šestovo ulico, naprej kot opisano zgoraj.

Oddelek za fotografijo

Oddelek za fotografijo je na Litostrojski 44a v Ljubljani (zemljevid spodaj). Z avtomobilom je najenostavnejši dostop do šolske stavbe iz smeri Verovškove po Ulici Alme Sodnik in ne iz Litostrojske ulice. Iz smeri Litostrojske ulice pa zavijte na Goriško ulico in ulico Alme Sodnik.Avtobusi v bližini:
- št. 3B v smeri Litostroj, do postajališča Kovinarska, nadaljujte peš po Goriški ulici in ulici Alme Sodnik ca. 8 min
- št. 18 smer Center Stožice, do postajališča Kovinarska, nadaljujte peš po Goriški ulici in ulici Alme Sodnik ca. 10 min
- št. 1 v smeri Vižmarje do postajališča Remiza, nadaljujte peš po Litostrojski, nato Goriški ulici in ulici Alme Sodnik ca. 10 min

Bicikelj
- Najbližja postaja za izposojo koles je na Celovški ulici 111c pri Kinu Šiška
 

 
Copyright 2009 © Visoka šola za storitve (info@vist.si) - izdelava Zavod AI (info@zai.si) - zadnja sprememba: 05.07.2017