Visoka šola za storitve > Inštitut za kozmetiko> Učni center Cortex

Učni center za naprave za analizo kože Cortex

    
Zaradi bogatih znanj in izkušenj na področju meritev parametrov kože, vključno z vplivi na rezultate meritev, nas je Cortex izbral za področni učni center za aparate za analizo kože DermaLab Series. Aparati omogočajo spremljanje parametrov kože kot so TEWL, elastičnost, vlažnost, barva, redčina, pigmentacija, sebum, mikroskopsko slikanje s  polarizirano in nepolarizirano svetlobo ter ultrazvočno slikanje kože, ki omgoča vpogled v dermis in subcutis, stanje kolagena in elastina v dermisu.

CORTEX TECHNOLOGY (strani proizvajalca) je danski proizvajalec znanstvene in inovativne opreme za testiranje kože za aplikacije v kozmetični dermatologiji, kozmetiki in sorodnih znanostih.

DermaLab® Series samostojne enote za analizo kože
Serija laboratorijskih instrumentov, ki uporabljajo programsko platformo LabView. V kompletu je sonda za analizo kože, vmesniška enota in programska oprema. Enote se lahko priklopi na računalnik ali tablico z Windows programsko opremo. Na voljo so naslednje sonde za analizo kože: TEWL, elastičnost, vlažnost ter visoko resolucijski ultrazvok.

 

DermaLab® Series multi parameterska enota
Integriran sistem, ki vključuje PC z operacijskim sistemom Windows in zaslonom na dotik. Omogoča USB in eternet povezljivost. Konfiguriran je za priklop različnih sond za analizo kože in sicer: TEWL, elastičnost, vlažnost, sebum, kolorimeter (barva kože, melanin, rdečina), videoskop ter visoko resolucijski ultrazvok.

Storitve učnega centra obsegajo:
- predstavitve aparatov in prikaz delovanja
- osnovna in napredna usposabljanja za uporabo
- svetovanja in pomoč pri izbiri aparatov
- naročila aparatov

Kontakt:
tel.: 01 283 1700
e-mail: info@vist.si


 
>>novice...
Pridružite se nam
 

Copyright 2013 © Visoka šola za storitve (info@vist.si) - izdelava Zavod AI (info@zai.si) - zadnja sprememba: 15.05.2015