Visoka šola za storitve > Oddelek za kozmetiko > Izpopolnjevanje na področju: Aromaterapija

STROKOVNA KONFERENCA KOZMETIKOV 2008
 

  
1. junij 2008, Fužinski grad, Pot na Fužine 2, Ljubljana

Vabimo vas na STROKOVNO KONFERENCO KOZMETIKOV 2008 »Občuti energijo lepote!«

Po uspehu lanske konference, usmerjene v sodobne trende v kozmetiki, bo tematika letošnje konference posvečena celostnemu pristopu k lepoti – povezanosti notranje uravnoteženosti oz. notranjega miru in žara zunanjega videza, ki se zrcali iz notranjosti človeka. Tako program letošnje konference povezuje spoznanja o pomenu notranjega miru in alternativnih metod v kozmetiki. Za to bodo poskrbeli ugledni vabljeni predavatelji iz Slovenije in tujine. Obenem bo na konferenci dovolj priložnosti za strokovne pogovore.

Kot lanska bo tudi letošnja konferenca brez razstavljalcev, ki bi motili vašo zbranost!
 

Občuti energijo lepote!

Program letošnje konference povezuje spoznanja o pomenu notranjega miru in alternativnih metod v kozmetiki.

Program
 
bullet 8.45-9.15 Registracija udeležencev
 
bullet 9.15-9.20 Otvoritev srečanja (A. Jelen-Žmitek, Visoka šola za storive in Zavod AI)
 
bullet 9.20-9.50 Pomen visokošolskega študija kozmetike za razvoj stroke (doc. dr. Janko Žmitek, Visoka šola za storive)
 
bullet 9.50-10.35 Barvna terapija - psihologija barv (doc. dr. Tadeja Jere Lazanski, Turistica – Univerza na Primorskem)
 
bullet 10.35-10.55 Odmor za osvežitev
 
bullet 10.55-12.20 Integrativna conska terapija z dotikom (Ing-Marie Hagström, Švedski inštitut za integrativno consko terapijo)
 
bullet 12.20-13.20 Permanentni make-up pri odpravljanju brazgotin (mag. Daniela Argiolas, Inštitut za plastično kirurgijo in Make-up Agency, Rim)
 
bullet 13.20-14.20 Odmor (prosto za kosilo)
 
bullet 14.20-15.00 Alternativni vidiki alergij in zaprtja, ki vplivata tudi na izgled kože (Franci Lorger, bioenergetik)
 
bullet 15.00-15.45 Infopatija (Branka Lovrečič, Inštitut Bion)
 
bullet 15.45-16.30 Sistemsko mišljenje kot izgradnja notranjega miru, enega od vidikov lepote (doc. dr. Tadeja Jere Lazanski, Turistica – Univerza na Primorskem)
 
bullet 16.30-17.00 Zaključek posveta in osvežitev

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.
Predavanje D. Argiolas bo v italijanskem, I-M. Hagström pa v angleškem jeziku s prevodom.

bullet Predavatelji

Doc. dr. Janko Žmitek
, je dekan Visoke šole za storitve, raziskovalno-razvojni svetnik, svetovalec direktorja in vodja Centra za validacijske tehnologije in analitiko na Kemijskem inštitutu v Ljubljani ter docent na Univerzi v Mariboru. Bil je tudi vodja različnih področij, direktor RR in pomočnik uprave v Leku, kjer je sodeloval v razvoju oz. vodil razvoj preko 140 tehnologij in proizvodov. Raziskovalno se ukvarja z zdravili in prehrano. Njegova bibliografija obsega okoli 200 del, od tega vrsto znanstvenih člankov in 19 patentnih družin. Je prejemnik več nagrad in priznanj, zadnje med njimi je Zlato priznanje GZS za izume l. 2006.

Doc. dr. Tadeja Jere Lazanski
je doktorirala s področja teorije sistemov. Je docentka Univerze na Primorskem, stockholmske univerze Södertörn in Zagrebačke škole za menadžment. Področja njenih predavanj in raziskovanja so usmerjena v sisteme in sistemsko mišljenje, management prireditev, animacijo v turizmu in hotelirstvu ter psihologijo barv, ki jo proučuje z vidika sistema Colourworks. Kot barvna terapevtka in raziskovalka sistemov je opravila več kot 160 barvnih in sistemskih terapij doma in po svetu. V letih 2002-2005 je postavila šolo turistične animacije v Črni gori, trenutno sodeluje pri razvoju novih programov animacije za wellness turizem na Hrvaškem.

Mag. Daniela Argiolas
je priznana italijanska kozmetičarka, vizažistka, predavateljica ličenja in dermopigmentacije (permanentnega make-upa) na različnih šolah v Italiji in na Visoki šoli za storitve v Ljubljani, stalna sodelavka inštituta za plastično kirurgijo Chirurgia Plastica di Roma ter tehnična direktorica Make-up Agency v Rimu. Zadnja leta se usmerja predvsem v permanentno kamuflažno ličenje po operativnih posegih.

Ing-Marie Hagström
je refleksoterapevtka, soustanoviteljica in sodelavka Švedskega inštituta za integrativno consko terapijo ter podjetja MediZone Inc., ki se ukvarja z usposabljani na temo integrativne conske terapije. Poleg izvajanja integrativne conske terapije se ukvaraj tudi z razvojem novih metod in poučevanjem; je avtorica oz. soavtorica več knjih s tega področja.

Franci Lorger
je diplomirani bioenergetik iz razreda mojstra Zdenka Domačića, uveljavljen tako doma kot po svetu zaradi izjemnih, medicinsko potrjenih rezultatov.

Branka Lovrečič, univ. dipl. psih.
je direktorica Inštituta za bioelektromagnetiko in novo biologijo. Gre za zasebni raziskovalni inštitut, ustanovljen leta 1990, od leta 1992 pa je vpisan v register raziskovalnih organizacij. Izvaja predvsem temeljne in uporabne raziskave na področju bioelektromagnetike, kamor sodi preučevanje interakcij biopolja organizmov z elektromagnetnimi in molekulskimi polji.
 
bullet Informacije in prijave

>> elektronska prijavnica

Visoka šola za storitve, Oddelek za kozmetiko, Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana,
tel.: 01 252 8160
fax: 01 252 81 65
e-mail: info@vist.si 

Kotizacija za prijave do 20.5.2008:

bullet redna cena: 80 €
bullet posebna cena za študente Visoke šole za storitve, Turistice in Zavoda AI: 40 €

Za prijave po 20.5.2008 so vse cene višje za 20 €. Prijavnina mora biti plačana pred 1.6.2008. Odjave so možne do 27.5.2008.

Cena vključuje udeležbo na kongresu, gradivo, osvežilne napitke in prigrizke, kosilo in DDV.

Prosimo, da kotizacijo nakažete na TRR pri NLB št.: 0201 8025 6964 990 (sklic: 01062008).

>> elektronska prijavnica

 
Copyright 2008 © Visoka šola za storitve (info@vist.si) - izdelava Zavod AI (info@zai.si) - zadnja sprememba: 15.05.2015