Visoka šola za storitve > Visokošolski študiji kozmetike Info dan

Informativni dnevi za študija kozmetike
    
Se ne morete odločiti glede študija in imate še kup vprašanj? Pri nas ste vedno dobrodošli. Vabljeni na individualne informativne dneve za visokošolska študija Kozmetika, 1. stopnja in Kozmetika,  2. stopnja, na katerih vam bomo dogovorili na vaša vprašanja ter vas popeljali po prostorih. Obiščete nas lahko vsak dan med 10h in 15h na Gerbičevi 51a (>>zemljevid), v Ljubljani, po predhodni prijavi z izpolnitvijo obrazca >>Prijava na individualni informativni dan.

Redni informativni dnevi bodo 14.6., 6.9. ali 20.9. ob 17h na Tržaški 32 (2. nadstropje; >>zemljevid)) v Ljubljani.

Več o naših programih:
>> Dodiplomski študij kozmetike
>> Magistrski študij kozmetike
>> Delni študiji (akreditirani moduli)

>> informativna prijava - zagotovite si obveščanje o študiju in postopkih za vpis

>>Štipendije za študij kozmetike

Zakaj sta visokošolska študija kozmetike 1. in 2. st. na VIST najboljša izbira?
 
bullet Ker sta edina visokošolska študija kozmetike v Sloveniji!
bullet Ker pri nas pridobite daleč največ znanja z različnih področij kozmetike in velnesa.
bullet Ker imate pri nas daleč največ praktičnih vaj pod budnim očesom usposobljenih pedagogov.
bullet Ker smo daleč najbolje opremljeni z aparaturami in profesionalnimi izdelki, delo pa poteka v 7 praktikumih za nego, masažo, pedikuro, manikuro. ličenje, analizo kože; fotostudiju, laboratorijih za kozmetologijo, aromaterapijo...
bullet Dodiplomski študij pokriva vsa področja kozmetike in praktičnega dela velnesa, omogoča veliko izbirnost predmetov/področij (kozmetična nega, pedikura in manikura, velnes, ličenje oz. maskiranje idr.)
bullet Pridobite naziv Diplomirana kozmetičarka / Diplomiran kozmetik(VS) po končanem dodiplomskem študiju (7. raven izobrazbe).
bullet Naše diplomantke delajo v najuglednejših kozmetičnih salonih, dermatoloških ambulantah, v dermato-estetskih ambulantah, v velnes centrih, v svetu mode, gledališča in filma, pri proizvodnji in prodaji kozmetičnih preparatov in naprav...
bullet Študij lahko nadaljujete in znanja nadgrajujete na magistrskem študiju za naziv Magister / Magistrica kozmetike (8. raven izobrazbe).
bullet Na magistrskem študiju pridobite dodatna, poglobljena in specialna znanja za načrtovanje in izvajanje visoko zahtevnih oz. najzahtevnejših, specialnih in kompleksnih postopkov kozmetične nege z naprednimi kozmetičnimi izdelki in napravami (kozmetična podpora pri bolezenskih stanjih kože, pred- in pooperativna kozmetična nega) za delo v timih z dermatologi, kirurgi itd.
bullet Upoštevamo vaša predhodno pridobljena znanja, veščine in izkušnje
bullet Omogočamo tudi delni študij v akreditiranih modulih:
Aromaterapija, Manikura in pedikura, Podjetništvo v kozmetiki, Refleksoterapija, Vizažistične tehnike in maskerstvo, Zdrav način življenja (Wellness)

 >> Primerjava visokošolskega in višješolskega študija kozmetike
 >> Možnost študija na VIST po končanem višješolskem programu kozmetika

Lokacija informativnih dnevov:
Informativni dnevi bodo na lokaciji VIST na Tržaški cesti 32 (>>zemljevid) v Ljubljani, v 2. nadstropju stavbe F. Vhod je s Šestove ulice (nasproti rdeče stavbe v križišču s Tržaško). Stavba se nahaja na območju Ilirije d.d.,  za vratarnico, pred stavbo je javno parkirišče.

Avtobus: Najenostavnejši je dostop z mestnim avtobusom LPP proga št. 6, smer Dolgi most, postajališče Stan in dom (pred Ilirijo d.d.). Od tu greste nekaj korakov proti centru do križišča in zavijete levo na Šestovo ulico ter takoj nato še enkrat levo mimo vratarnice na območje Ilirije d.d. Za vratarnico zavijete desno proti stavbi F. V bližini potekata tudi LPP progi št. 1 in 14.

Z obvoznice: Izhod Ljubljana zahod, po Tržaški cesti do Ilirije, kjer v semaforiziranem križišču zavijete levo na Šestovo ulico, naprej kot opisano zgoraj.

Iz centra: Po Tržaški cesti do Ilirije, kjer v semaforiziranem križišču zavijete desno na Šestovo ulico, naprej kot opisano zgoraj.


Utrinki študijev kozmetike 1. in 2. stopnje
 

 
Mnenja študentk:

Po končanem 3. letniku študija na VIST se mi je s pridobljenim znanjem in izkušnjami promet bliskovito povečal, da še diplomirati ne uspem. Ne glede na to, da delam daleč stran od velikih slovenskih mest, prihajajo k meni stranke iz cele Evrope, ki zelo pohvalijo moje storitve.
S študijem na VIST mi je strokovnost, kvaliteta storitev ter pridobljena samozavest doprinesla osebno in poslovno rast.
Minka Uršič, Kozmetika Kobarid

---
Kot v 1. letniku nad Kozmetično nego I, sem letos popolnoma navdušena nad  Kozmetično nego II. Predvsem se mi zdijo koristne vaje na modelih, kjer mislim, da smo se vse veliko naučile in sem zelo zadovoljna, ker je bilo letos v sklopu predmeta veliko vaj. Moram pohvaliti profesorico, saj je vedno na voljo za kakršnakoli vprašanja in si za nas vedno vzame čas. Ima ogromno znanja s področja, spodbuja razmišljanje. Čeprav je kritična in stroga, mislim da to le pripomore k izboljšanju našega znanja...
---
V vseh 3 letih sem na splošno s šolo res zadovoljna, vsi profesorji se res trudijo, da bi pridobili čim več znanja, so prijazni in vedno dostopni! (dostopnost in prijaznost velja tudi za referat) Mislim, da je to pozitivna razlika glede na ostale fakse.
---
Najbolj pa cenim to, da ste nas naučili uporabljati baze in kritičnega branja strokovnih člankov, saj nam bo to omogočilo nadaljnjo samostojno izobraževanje in nadgrajevanje znanja tudi po zaključku študija.

 

Novice:

7. Festival kozmetike in velnesa je odlično uspel >>več

Utrinki s podelitve diplom 2017 in 10. obletnice VIST
>> fotogalerija
>> seznam diplom

V oodaji Prava ideja smo predstavili našo raziskavo vplivov izvlečka iz lesa bele jelke na kožo in patent >> ogled oddaje

Izvajamo program Pametno s soncem za zdravo in mladostno kožo 2017-19 za Ministrstvo za zdravje >> več

Gostovanje v oddaji Ultrazvok: Varnega sončenja ni >> oddaja

Izvajamo študentske inovativne projekte za družbeno korist >>več

Prvi magistrici kozmetike v Sloveniji >>več

Izvajamo enega od 9 strateških projektov Slovenije >>več

Akreditacija naših dodiplomskih programov podaljšanja za kar 7 let >> več

Naše študentke in diplomantke se uspešno zaposljujejo >> več

Fotogalerija Utrinki študijev Kozmetike >> ogled

Popusti za naše študente (kozmetika) >> več

>>več novic...

Pridružite se nam
 

Sponzorji:
 

Copyright © Visoka šola za storitve (info@vist.si) - izdelava Zavod AI (info@zai.si) - zadnja sprememba: 15.03.2018