Visoka šola za storitve > Fotogalerija - kozmetika

Fotogalerija: Izbirni predmeti iz ličenja in maskiranja
 


Filmsko in gledališko ličenje

Končne filmske oz. gledališke maske na osnovi literarnih in filmskih del pri izpitu iz izbirnega predmeta Filmsko in gledališko ličenje v visokošolskem študiju kozmetike na VIST. Fotografije D. Sintič, študent fotografije na VIST, maska študentke kozmetike na VIST. Mentorja: Branko Brzin in Saša Godejša.Fotografije D. Sintič, študent fotografije na VIST, maska študentke kozmetike na VIST.
Več fotografij si oglejte na naši FB strani!

Hrestač - Baletka in Hrestač, spodaj tudi obrazna karta za Hrestača; ličenje: Aleksandra Vojnovič in Sanela Požun


Stric Fester (Adams family); ličenje Sabina Gatej


Stric Fester (Adams family) in starka; ličenje Sabina Gatej, Tina Pogačnik


Čapljiča, ličenje Uršula Koblar in Jaič
Čarovnik iz Oza - Strašilo in Kositrni drvar; ličenje: Suzana Škrajnar in Bernardina Krajnc
Grozljivke – Chucky; ličenje: Sara ValičJezus Kristus; ličenje: Martina Senekovič

Več fotografij si oglejte na naši FB strani!

Bambi; ličenje Julija Sojič

Smrt, ličenje Eva Starman

 

Študentke 3. letnika so si v okviru izbirnega predmeta Filmsko in gledališko ličenje v Cankarjevem domu ogledale odlično predstavo baleta Silfida v izvedbi SNG Opera in balet Ljubljana, pred predstavo pa še zaodrje z maskirnico. Vodil jih je vodja maskerjev Branko Brzin, ki je za predstavo baletno solistko Neno Vrhovec Stevens maskiral v hudomušno čarovnico.

Modno in fotografsko ličenje

Modne in reklamne zgodbe so skupni zaključni projekti pri predmetu Modno in fotograsko ličenje študentk Kozmetike in pri predmetu Reklamna in modna fotografija II študentov Fotografije VIST. Projekti Rural, Gejša, Ayurveda, Prihajamo, Parfum 4 letni časi, Rdečilo za ustnice... Nekaj fotografij je tudi z modne revije Svetloba, kjer so modele ličile naše študentke. Več fotografij ter kdo je njihov avtor si oglejte na naši FB strani.Projekt Rockabilly really (več na FB strani)
Skupni projekt študentov in študentk kozmetike in fotografije pri predmetih Modno in fotografsko ličenje ter Reklamna in modna fotografija na VIST.
Ličenje študentke kozmetike: Aleksandra Vojnović, Nika Jarc; fotografije študenti fotografije: Darko Sintič, Ana Ambrož Sterle, Luka Mihelič.
Vizažistične tehnike

      
  

 

 
več fotografij na

Copyright 2014 © Visoka šola za storitve (info@vist.si) - izdelava Zavod AI (info@zai.si) - zadnja sprememba: 15.05.2015