Visoka šola za storitve > Fotogalerija - kozmetika

Fotogalerija: VIST na kongresu kozmetikov 2010
 

VIST je uspešno sodeloval na 22. Kongresu kozmetikov, ki je bil septembra 2010 v Portorožu, na katerem je imel dokaj pomemben prispevek. Skupaj z Iskro Medical smo pripravili sklop predavanj in delavnic s skupnim naslovom "Tehnike stimulacije tvorbe kolagena", sodelovali v sklopu na temo izobraževanja, bili smo glavni sponzor tekmovanja v ličenju ter pripravili predstavitveno stojnico.


Študentke visokošolskega študija Kozmetika med pripravami razstavnega prostora VIST.


VIST in Iskra Medical sta pripravila sklop predavanj in delavnic pod skupnim naslovom Tehnike stimulacije tvorbe kolagena. Za uvod v praktični del je gospa Milena Lorger razložila kozmetične vidike kolagena v koži.


V nadaljevanju so študentke 3. letnika študija kozmetike predstavile posamezne aparaturne tehnike za stimulacijo tvorbe kolagena ter prikazale uporabo teh aparatur.


Delavnico »Tehnike stimulacije tvorbe kolagena« smo v sodelovanju z Iskra Medical zaradi velikega zanimanja izvedli kar štirikrat.


VIST in Zavod AI sta bila tudi letos glavna sponzorja tekmovanja v ličenju. V žiriji tekmovanja sta sponzorja predstavljali vizažistka in maskerka Mateja Pregelj z Zavoda AI (spodnja fotografija levo) in Janja Klobasa (zraven nje), študentka kozmetike na VIST.


Nastajanje zmagovalnega make-upa na temo »Make-up zlatih šestdesetih let«.


Zmagovalka tekmovanja v ličenju je prejela vizažistični kovček s kompletom profesionalnih izdelkov za ličenje Make-up Agency iz Rima, ki je pokrovitelj izobraževanj za poklic vizažist/vizažistka na Zavodu AI ter predmetov iz ličenja in maskiranja na VIST.Bodoče diplomirane kozmetičarke so na razstavnem prostoru zainteresiranim razložile podrobnosti visokošolskega študija kozmetike na VIST in predstavile nekatere študije, ki so jih izvedle med študijem.

 
Pridružite se nam

Copyright 2010 © Visoka šola za storitve (info@vist.si) - izdelava Zavod AI (info@zai.si) - zadnja sprememba: 15.05.2015