Visoka šola za storitve > Fotogalerija - podelitev diplom 2018

6. svečana podelitev diplom in
10-letnica izvajanja programa Kozmetika 1.st.
 


Na 6. slavnostni podelitvi diplom v soboto, 15.9.2018, smo podelili diplome 23 novim diplomiranim kozmetičarkam in 3 novim magistricam kozmetike, hkrati pa proslavili 10-letnico izvajanja visokošolskega študija kozmetike in akreditacije študija fotografije (podelili smo tudi 18 diplom diplomantkam in diplomantom tega študija).

Veseli nas, da so naše diplomantke in magistrantke zelo cenjene in imajo vedno pomembnejšo vlogo v svetu kozmetike, estetske dermatologije in kirurgije...

Hkrati s podelitvijo diplom smo proslavili tudi 10-letnici akreditacije študijskega program Fotografija in 10-letnici izvajanja študijskega programa Kozmetika.

Svečana podelitev diplom je bila za diplomantke in diplomante priložnost za obujanje spominov tako na lepe kot bolj naporne trenutke študija, ki so jih pripeljali do obsežnega in poglobljenega znanja, načina razmišljanja, usposobljenosti za prenos znanja v prakso, sposobnosti reševanja različnih strokovnih problematik ter do razvoja ustvarjalnih potencialov. Zavedajo se pričakovanj okolice, odgovornosti poklica ter potrebe po stalnem izpopolnjevanju in napredovanju v stroki, za kar vse jim je dal študij dobre osnove.


Na fotografiji nova generacija diplomiranih kozmetičark in magistric kozmetike, ter diplomiranih fotografinj in fotografov z mentoricami in mentorji na podelitvi diplom.


Na fotografiji nova generacija diplomiranih kozmetičark in magistric kozmetike z mentoricami in mentorji na svečani podelitvi diplom.
Diplome smo podelili tudi trem novim magistricam kozmetike.
 

 
več fotografij na

 


 

Copyright © Visoka šola za storitve (info@vist.si) - izdelava Zavod AI (info@zai.si) - zadnja sprememba: 28.09.2018