Visoka šola za storitve > Fotogalerija - podelitev diplom 2013

1. svečana podelitev diplom
 


Slovenija dobila prvih 38 diplomiranih kozmetičark – za varnejše in bolj kakovostno delo v kozmetiki

V soboto, 7.9.2013 je bil posebni, tako rekoč prelomni dan za slovensko kozmetiko, saj smo na VIST podelili diplomske listine prvi generaciji diplomiranih kozmetičark.

Svečana podelitev diplom je bila za diplomantke zelo čustven dogodek, saj so se spomnile vseh lepih kot tudi napornih trenutkov študija, ki jih je pripeljal do znanja, načina razmišljanja ter sposobnosti reševanja problematik kože, kot ga do sedaj v Sloveniji še ni bilo. Zavedajo se pričakovanj okolice, odgovornosti poklica diplomirane kozmetičarke ter potrebe po stalnem izpopolnjevanju in napredovanju v stroki, za kar vse jim je dal študij dobre osnove.

Diplomirane kozmetičarke, pa tudi že študentke višjih letnikov visokošolskega študija kozmetike, se uspešno uveljavljajo v praksi tako v Sloveniji kot v tujini, saj tako stranke kot delodajalci prepoznavajo prednosti znanja, ki ga imajo.

Izjemnost dogodka so na VIST obeležili tudi s tem, da so prvič uporabili novo celostno podobo, na katero prehajajo postopoma z novim študijskim letom.
 

 
več fotografij na

Copyright 2013 © Visoka šola za storitve (info@vist.si) - izdelava Zavod AI (info@zai.si) - zadnja sprememba: 15.05.2015