Visoka šola za storitve > Vpisi

Individualni informativni dan
  Želite več informacij o študiju pri nas?

Se ne morete odločiti glede študija in imate še kup vprašanj? Pri nas ste vedno dobrodošli. Vabljeni na individualne informativne dneve za visokošolska študija Kozmetika, 1. stopnje in 2. stopnje, na katerih vam bomo dogovorili na vaša vprašanja ter vas popeljali po prostorih.

Obišcete nas lahko vsak dan med 10h in 15h na Gerbičevi 51a (>>zemljevid), v Ljubljani, po predhodni prijavi z izpolnitvijo spodnjega obrazca vsaj 2 delovna dni pred željenim obiskom. Po oddaji obrazca vas bomo kontaktirali za uskladitev termina.

Prijava na individualni informativni dan


Željeni program:

Način študija, ki vas zanima:


Ime*:


Priimek*:


Naslov:


Kraj in poštna številka:


E-mail*:


GSM:

Željeni datum obiska*:

Željena ura obiska (med 10h-15h)*:

Nam želite še kaj sporočiti?

Strinjam se, da me kontaktirate v zvezi z informativnim dnevom preko e-pošte in/ali telefona, v primeru, da sem ga podal*

Strinjam se, da me obveščate o študijih, novostih in aktivnostih VIST preko e-pošte

 

Soglasje velja do preklica. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s klikom na povezavo za odjavo v spodnjem delu elektronske pošte ali nam pišete na info@vist.si. Vaše podatke bomo obdelovali z največjo skrbnostjo in skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov. Z oddajo te prijavnice se strinjate, da prejete podatke lahko shranjujemo in obdelujemo z namenom avtomatizacije obveščanja, izbora ustreznih ciljnih skupin in za doseganje večje učinkovitosti obveščanja. S potrditvijo te prijave izražate strinjanje, da podatke posredujemo uveljavljeni platformi MailerLite, ki jo uporabljamo izključno za potrebe našega obveščanja, skladno s predpisi varovanja podatkov.

 
Vpisi v naše programe
 


KOZMETIKA
dodiplomski
in magistrski študij
in
FOTOGRAFIJA
dodiplomski študij

Za študijsko leto 2018/19 potekajo prijave za vpis v redni in izredni študij. Vpisi bodo potekali od 5.3.2018 do zapolnitve prostih mest.

Če se želite vpisati na študij oz. vas študij zanima, izpolnite informativno prijavo. Z izpolnjeno informativno prijavo vas vodimo kot kandidata za vpis in vas bomo obveščali o vseh nadaljnih postopkih za vpis. Za dodatne informacije smo vam na voljo vsak delavnik 8h-15h na tel. 01 283 1700.

Prijavni roki:
1. prijavni rok: od 6.2. do 4.3.2018
2. prijavni rok: od 5.3. do 25.6.2018
3. prijavni rok: od 26.6. do 31.8.2018
4. prijavni rok: od 1.9. do 30.9.2018

Vpisi

Vpisi potekajo v referatih Oddelka za kozmetiko (Gerbičeva 51a,  Lj.) ter Oddelka za fotografjo (Litostrojska 44a, Lj.) od 6.3.2017 dalje do zapolnitve prostih mest.

Pred vpisom se morate obvezno prijaviti prek eVŠ do zaključka posameznega prijavnega roka in nam do zaključka roka posredovati zahtevane dokumente.
>>portal eVŠ
>>informativna prijava

Več o naših programih:
>> Dodiplomski študij kozmetike
>> Magistrski študij kozmetike
>> Delni študiji (akreditirani moduli)

 
Informativni dnevi:

Kozmetika, 1. in 2. st.:
6.9. ob 17h in 14.9. ob 17h
na Tržaški 32, Lj.>>več

Fotografija, 1. st.:
6.9. ob 17h in 14.9. ob 17h
na Litostrojski 44a, Lj.>> več

Izpolnite informativno prijavo in si zagotovite obvešcanje o študiju in postopkih za vpis.

 

 

Copyright © Visoka šola za storitve (info@vist.si) - izdelava Zavod AI (info@zai.si) - zadnja sprememba: 15.06.2018